Osmangazi Üniversitesi SHMYO İlk ve Acil Yardım Programı öğrencilerinden birincilik kupası

Etkinlik Tarihi: 30 Nisan 2018 16:22

Adnan Menderes Üniversitesi Söke SHMYO, Aydın PARHAD il teşkilatı ve Aydın İl Sağlık Müdürlüğü’nün iş birliği ile 26.04.2018 tarihinde dördüncüsü düzenlenen travma rallisinde,

Osmangazi Üniversitesi SHMYO İlk ve Acil Yardım Programı öğrencilerinden oluşan dört kişilik ekip, Taşıma Etabı’nda birincilik, Erişkin Resüsitasyon, Yüksekten Düşme ve Malzeme-Ekipman Kullanımı Etaplarında ikincilik elde ederek genel klasmanda birincilik kupasını kazanmışlardır.

Kurulduğu 1997 tarihinden itibaren dört yüzün üzerinde mezun veren Osmangazi Üniversitesi SHMYO İlk ve Acil Yardım Programı, katılmış olduğu mesleki yarışmalar ve kongrelerde çeşitli dereceler almış ve mesleki etkinliklere destek vermiştir.