REKTÖRÜMÜZ PROF. DR. KEMAL ŞENOCAK’TAN YÜKSEKOKULUMUZ ÇİFTELER YERLEŞKESİNE ZİYARET

Etkinlik Tarihi: 17 Kasım 2021 14:03

Rektörümüz Prof. Dr. Kemal ŞENOCAK  beraberinde Rektör Yardımcılarımız ve Rektör Danışmanımızdan oluşan bir heyetle  11 Kasım 2021 Perşembe günü  ESOGÜ SHMYO Çifteler Yerleşkesini ziyaret ederek okulumuzda   incelemelerde bulundu.

Çifteler Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Yahya Kemal BALİBAŞA’ya Yüksekokulumuza vermiş olduğu eğitim desteği ve katkılarından dolayı plaket takdiminden sonra öğrencilerimizle de bir araya gelen Rektörümüz bir süre onlarla sohbet edip, sorunlarını dinledi. Okul Müdürümüz Doç.Dr. Ebru TURAN KIZILDOĞAN’ dan bilgi alıp, okulumuz sorunlarını yerinde tespit eden Değerli Hocamızın; daha sonra Çifteler İlçemizde yaptığı incelemeler sonrasında programları sona erdi.