Yeşilay Kulübünden Sigara Bağımlılığı Söyleşisi

Etkinlik Tarihi: 12 Mart 2019 16:47

Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğünün  Tütün Kontrolü Strateji Belgesi ve Eylem Planının A1. Bilgilendirme ve Bilinçlendirme başlığında "Tütün ürünlerinin kullanımının zararları konusunda öğrenci, öğretmen ve velilerin bilgilendirilmesi, farkındalık oluşturulması, olumlu tutum ve davranış geliştirmelerinin sağlanması" maddesine istinaden Üniversitemiz Yeşilay kulübü Sorumlu Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fatma Sultan KILIÇ hocamızın Sigara Bağımlılığı konusunda farkındalık geliştirme ve mücadele yöntemlerini içeren 12.03.2019 tarihinde  saat 11:30’da Yüksekokulumuz girişinde yaptığı söyleşisi; Yüksekokulumuz Öğretim Görevlileri ve Öğrencileri tarafından büyük bir ilgi ile dinlenmiştir.

Bilgileri ile bizi aydınlattığı için Prof. Dr. Fatma Sultan KILIÇ hocamıza teşekkürlerimizi sunarız.